sofa boost

hair tutorial

hair

4 kommentarer

 • Simone

  Det ser bare virkelig fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nataschachr

  Du har på et tidspunkt lavet en Youtube video med makeup. Hvilken foundation bruger du i klippet + kunne du tænke dig at lave et indlæg om hvad dit makeup. Samt hvilke planer/ønsker du har for 2015 eller hvad du synes er vigtige ting man skal se/nå i 2015. Tak for en fed blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åha, det er efterhånden en gammel video, og er næsten sikker på jeg har skiftet foundation, jeg bruger pt foundation fra Elizabeth Arden :P hvis det hjælper? og jo jeg skal se hvad jeg kan gøre, med hensyn til nytår og makeup ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nataschachr

   haha. jeg havde heller ikke regnet med at du stadig brugte den, men blev bare lige nysgerrig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sofa boost