SELVBRUNER GIVEAWAY

Sælger ud af garderoben!

hjemmesideSå har jeg brugt hele dagen på at tage billeder, redigere og klistre sammen, så jeg håber i vil kigge forbi min Tictail konto! Her sælger jeg lidt forskelligt ud, og håber at jeg kan ligge lidt flere ting ind løbende! I er også mere en velkommen til at skrive og eller hvis i har spørgsmål om nogle af produkterne, eller gerne vil forhandle i prisen haahah..

I kan se min side HER, håber i syntes om den! <3

2 kommentarer

  • Julie

    Hej Sofie
    er meget interesseret i den orange/røde kjole fra monki, men er nok mere en M. Tror du den kan passes alligevel. Er ikke helt vild med at sidder alt for stramt over ryggen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SELVBRUNER GIVEAWAY