25 kroners taske

SELVBRUNER GIVEAWAY

selvbruner

VIND SELVBRUNER-SÆT! 

Dette lækre sæt, bestående af min absolut ynglings selvbruner og skrubhandske kan nu blive dit! Ud over den er økologisk er den også skide god!
For mig, er det med at holde en flot kulør virkelig noget der gør, at jeg får mere selvtillid. Der er ikke noget bedre end en flot solbrun kulør, OGSÅ når det er vinter!! I forbindelse med min selvbruner video der kørte som julekalender, så har du nu muligheden for at vinde dette sæt, så du kan pleje din kulør og klare dig igennem de grå måneder!
Alt du skal gøre er at like mit indlæg samt følge mig på bloglovin her

Vil du gerne have muligheden for at vinde andre lækre giveaways kan du klikke ind på www.online-giveaway.dk, hvor du kan finde en masse andet godt!

Vinderen bliver trukket d. 6 Februar GOOD SØNDAG <3

43 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 kroners taske