Sælger ud af garderoben!

VIND EN FERIE

friferie

rom

I julegave gav jeg min kæreste en tur til Paris, med mig self (: hahaha & jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at komme afsted!! Sidste år var vi i ROM, og jeg kan slet ikke beskrive hvor fantastisk en ferie det var! Om ikke så længe drager jeg afsted på skiferie og eftersom det er et par år siden jeg sidst var afsted, glæder jeg mig også overdrevet meget til dette, tænk hvis jeg ikke kan huske hvordan man gør?!! MEN FERIE ER BARE LIVET!!!

– og NU har du muligheden for at vinde en ferie til Italien igennem friferie, til 12.000 kr!! Alt du skal gøre er at at svare på spørgmålet om hvilket land Gardasøen ligger (Host…Italien) og indtaste din mail, så er du med i konkurrencen!! Du deltager i konkurrencen her.

sponsoreret indlæg

4 kommentarer

 • Ej hvor lækkert! Tak for tippet! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOOOOOW! Italien er mit absolutte ferieparadis.

  Jeg ville blive lykkelig over, at få denne mulighed for at vinde!

  Gardasøen ligger selvfølgelig i Italien ;-)

  /Mathilde Hoffmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Julie

  Gardasøen ligger i Italien ;)
  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Julie Fürst

  Hold da op! Det lyder jo helt sindssygt! Gardasøen ligger i italien jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælger ud af garderoben!