Red bag

Sælg/køb mærketøj

sekondo

#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8

Har du ikke lige overskud til at få solgt den lækre designer trøje der ligger bagerst i dit skab, eller ønsker du bare at købe de lidt dyre mærkevarer, men til en pris der er overkommelig, så er der hjælp at hente! På hjemmesiden sekondo.dk kan de hjælpe dig med at få solgt det du måske aldrig selv lige får overskud til! Mega smart og sikkert! og totalt overskueligt! … Eller du kan købe dine ynglings mærker billigt! Jeg er selv en mega sucker for secondhand shopping, og mottoet med `One man’s trash is another man’s treasure` er bare lige mig!!  Hvorfor ikke få solgt de ting man ikke bruger, til andre der kan få glæde af det, mega winwin!!

Jeg har ovenover valgt mine ynglings styles, og er bl.a. helt vild med Ganni kjolen, den ville være så lækker til sommer, med et par fede solbriller!! <3  , (du kan finde alle produkterne på deres hjemmeside sekondo.dk eller ovenover)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red bag