Boho Chick

HERMES on Budget

hermesparis
Jeg er nok ikke den eneste der går og savler over disse HERMES sandaler til sommer, men  har nu fundet en løsning! Dog kan jeg ikke helt gøre op med mig selv, om jeg syntes det er lidt for meget en rip off. der er mange ting hvor jeg syntes det er okay, med hvis det kommer til at ligne lidt for meget og bliver for tydeligt at det er noget der skal ligne, kan jeg godt trække halen mellem benene <3 Men shit jeg gad godt eje HERMES sandalen! Du kan finde den HER, og den yderst budget venlige model HER fås også i guld.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boho Chick