HERMES on Budget

‘Modelos’ for en dag part.2

modelJeg kan desværre ikke prale af at være ‘den top lækre super model, som lever af sit smukke udseende hahah’ ! XD. Men jeg får da fornøjelsen af, engang imellem, at blive brugt til lidt hist og her, hvilket er super sjovt at prøve! Her er billeder fra et event for Yves Rocher, hvor jeg blev brugt til at vise deres meget friske farver for deres kommende kollektion :P Det var nok ikke nogle farver jeg selv havde kastet mig ud i! Men det varmede at få at vide at man kan bærer det :) hahah! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HERMES on Budget