insta lately @Sofiepaelius

Hipo

streetr

 

Alt på det outfit kommer faktik fra nogle sjove steder, eller kjolen er et DIY projekt! Faktisk var det min studenterkjole, som kører ned i en dyb ryg bag på. Vesten er fra Kirppu, som er et indendørs loppemarked i Hillerød. Tasken er en jeg på forskud har arvet af min mormor, og skoene er købt på et marked i Italien :D !!

Idag har jeg været til frisør og glæder mig meget til at vise jer resultatet!
OG i morgen står den på Roskilde Festival !!

Billeder taget af søde Alberte fra Whittaheart.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

insta lately @Sofiepaelius