summer girl

Essie Video Teaser

Det er med stor glæde at jeg endeligt kan poste dette indlæg, som egentligt bare er en lille videos teaser, fra da jeg og Cathrine Urhammer var ude og dele ESSIE Watermelon neglelakker ud. Det var en super hyggelig eftermiddag, hvor vi cyklede rundt på super seje pimpede cykler og delte gratis neglelakker ud, samt lækre vandmelon stykker. Vi cyklede rund omkring bare nogle af de hyggelige steder der findes i København, så som Torvehallerne, Kongenshave og Dronning Louises Bro! Håber at have mødt nogle af jer? Det var i hvert fald en rigtig hyggeligt tur, og dejligt at cykle rundt og skabe glæde i gaderne! – selvom jeg må indrømme, at jeg lige skulle vende mig til at cykle på en lad cykel til at starte med!

Men udover dette, syntes jeg at deres nye Watermelon farve er super lækker! Den passer perfekt til når man får lidt sommerglød og gerne vil bruge lidt friskere farver, her om sommeren!! Især til et helt hvidt eller helt sort outfit, er den perfekt til at skille sig ud, og så syntes jeg at den er det perfekte mix imellem en rød og en pink neglelak!

Jeg har altid været stor fan af ESSIE neglelakke, både deres farver, men også selve lakken! Jeg syntes den dækker sindssygt godt og bliver på i lang tid! Ud over det, så bruger jeg næsten altid en base coat inden og top coat efter, for at få det bedste resultat! Jeg hader personligt når ens neglelak begynder og se slidt ud, så ved at bruge top og basecoat holder det hele lidt længere!

Håber i syntes godt om videoen! Den var i hvert fald super sjov at optage! Du kan se flere lækre lakker på ESSIES hjemmeside HER 

I samarbejde med ESSIE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer girl