ASOS ALT UNDER 220!

Tester Acer Aspire Switch

acer

 

Som i kan se på billederne oppe over, har jeg fået fingrene i den lille lækre Acer Aspire switch. Denne lækre sag er både let, smart, pæn, og virkelig brugbar. Jeg kan desværre ikke prale med at skulle have denne med på studiestart til september, men så snart jeg starter i skole igen, skal jeg have denne lille lækre sag med!

Det jeg rigtig godt kan lide ved denne lille computer/ipad, er at den kan bruges på så mange måder! Den kan både bruges som ipad, når man surfer efter tøj derhjemme i sofaen eller sengen, men den kan også bruges når man skal lave mere seriøst arbejde, og har brug for et tastatur! Det eneste man lige skal vende sig til, er at den kører med windows, men det lærer man hurtigt igen :P <3

Den koster omkring de 2500 kr. og du kan finde mere info om den lækre sag HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS ALT UNDER 220!