Essie Video Teaser

White Beach

beachStrik: H&M (old)// Nederdel: BikBok (her)// Ankelkæde: eBay

Var i dag ude og skyde nogle fede strandbilleder med søde Frederikke,  fra frederikkeegel.dk <3 Jeg vil kalde mig selv for et strand dyr, så hvis jeg kunne, flyttede jeg gerne til et sted, hvor der var varmere året rundt, og endnu flere strande! <3

 

3 kommentarer

 • Kathe

  Super fine billeder og lækkert med materiale matchet så det helt hvide outfit ikke bliver for “fint”. Jeg har lige et spørgsmål – har crushet på den nederdel fra bikbok i lang tid, men hvordan hulan har du fået fat i den? Kan se på deres webshop at de ikke sender til danmark og ingen butikker har her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Altså der ligger en butik på Fredriksberggade 3 1459 København, så det er der jeg har købte nederdelen :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathe

   Whaaat :-D det kan man ikke se på deres hjemmeside. Endnu en grund til at tage til København og shoppe! Tak for svaret :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie Video Teaser