black sneak

Black vs White

sofieparelius2

Sko. Zara DIY/ Bukser. Ginatricot (similar her) Kjole. Zara (similar her) Briller. Retro (similar her)

Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft et øjebliks stilhed.. Tiden flyver af sted ! Jeg er normalt typen der virkelig godt kan lide at have ro og orden omkring mig, og når jeg ikke når at tømme vasketøjskurven, der roder derhjemme og min kost bliver lavet om til junk og Chocopops, kan min verden indvendigt godt smuldre lidt.. Men der er ikke noget og gøre.. Man må bare komme igennem tingene så godt man kan, og når et lille glimt af frihed dukker op, må man trække vejret dybt, og nyde det! Det handler jo bare om hvordan man ser på tingene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

black sneak