purple rain

Don’t stress, do your best. Forget the rest

sofieSko: Birkenstock / Bukser Zara: (similar her) Skjorte: H&M (similar her) Vest: Ginatricot 

Åha.. Som sagt er jeg ikke den helt store skribent, men jeg føler lidt der mangler at komme lidt mere personlighed ind over bloggen, da mit liv jo ikke kun består af mode og dets tendenser.. Grunden til at jeg de sidste par uger ikke har blogget så meget, skyldes at jeg er startet på et nyt studie. Jeg startede for 3 uger siden, på RUC, hvor jeg læser Humanistisk Teknologi, og tiden har derfor været ret presset med rusperiode, lange introdage og en fuldstændig smadret Fie der kom hjem, når man så endeligt havde fri. Derfor håber jeg at der stille og roligt kommer mere tid og energi, og ellers har jeg nogle små es i ærmet til at få bloggen op og kører igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

purple rain