Nike Air Force 1 '07 Suede

3 kommentarer

 • […] Læs resten af artiklen og andre artikler om mode her: New Shoes […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Sofie. To spørgsmål :) Kan man bruge tasken crossbody og er det helt problemfrit at bestille over ebay i forhold til told osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline,
   Tasken kan godt bruges som crossbody, og jeg må indrømme jeg ikke kan give dig svar på om det er problemfrit at handle på eBay, men jeg har aldrig oplevet problemer med det! Jeg er aldrig blevet taget i told! Men det har måske også noget at gøre med prisniveauet, på de ting jeg har købt :) Men har efterhånden handlet derinde 10 gange + :) Håber det var svar nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Air Force 1 '07 Suede