Black vs White

Nike Air Force 1 ’07 Suede

nikeairforceDe har efterhånden været et par gange på bloggen, og nu er de så endeligt blevet mine! Nike Air Force 1 ´07 i suede <3 Jeg købte mine i & Other Stories, du kan finde dem (HER) den mørkegrønne farve, og den de findes også i BLÅ, og GRÅ

3 kommentarer

 • Katrine

  Hej! Hvor er dine pæne bukser fra? Kan ikke huske om du er høj, men har generelt svært ved at finde bukser i en højde på 1.83…
  Har netop købt de selvsamme sko i dag, inspireret af dig. Nyder desuden at læse med:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine, Jeg er ca. 1.70 :) og bukserne er faktisk nogle gamle bukser, som jeg selv har syet op så de blev lidt stumpede :) Super fedt! håber du bliver ligesåglad for dem som jeg! Fedt at du gider følge med! :I

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • We stumbled over here by a different website and thought I may as well check things out.
  I like what I see so now i am following you. Look forward to going over your web page yet again.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black vs White