@SOFIEPARELIUS

Konkurrence: Vind et valgfrit iphonecover!

caseapp

Når det nu er blevet så gråt og trist vejr udenfor, tænkte jeg det var på tide med en lille konkurrence! Du kan nemlig lige nu vinde et valgfrit iphonecover fra Caseapp.dk !! Jeg har aldrig rigtig været en fan af, at sætte et cover på min telefon, men jeg må indrømme at jeg er blevet taget lidt med storm! Især disse fine marmor covers (her) og du kan se mit eget hjemmelavet cover på billedet, med mine initialer.

Alt du skal gøre er at like mit indlæg samt følge mig på bloglovin  (HER)
Vinderen bliver trukket Lørdag d. 14 November!  

Hvis du til gengæld ikke kan vente til konkurrencen er overstået, har jeg været så heldig at kunne give 20% rabat, ved brug af koden: SOFIEP20 ..Så nu der ikke nogen undskyldning for ikke at udsmykke & passe på sin telefon!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

@SOFIEPARELIUS