Braids

Delicious Davines

davines

Ud over at denne serie nok er en af de mest tiltalende jeg længe har set, er det også nogle helt fantastiske produkter. Jeg mener, come on! hvem kan stå for en baby lyserødemballage?  Jeg har haft problemer med min nuværende shampoo, som jeg tit havde problemer med at få ud af håret, hvilket resulterede i lidt fedtet hår, men Davines Prep Shampoo, er virkelig let at påfører og få ud! <3 Sidst men ikke mindst vil jeg gerne fremhøve Davines Volume Creator, som er perfekt til et lidt flat skandinavisk hår, og kommer med en let påføringsbørste så man nemt kan påfører en jævnt lag!.

Du kan finde serien Your Hair Assistant på Davines hjemmeside (her)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braids