beauty favorites <3

Jeg skal arve..

13184751_10209465795421020_1440941559_oDer er gået omkring 2 år, hvor mine forældre intensivt har kigget efter sommerhus, da det altid har været deres drøm at skulle eje et, som kunne være et samlingspunkt for os alle. Alle “børnene”  har nemlig forladt reden, og vokset sig store, så tanken om et fælles sted, hvor vi alle kan være og bo sammen hen over sommer, er nu ikke blot en tanke mere, men en realitet. For omkring 2 uger siden, modtog de nemlig nøglerne til deres fine sommerhus, ganske tæt på Gudmindrup Strand. Glæder mig til at skulle der op, for at koble helt af, og nyde de danske sommeraftner, hvis der self kommer nogle :P haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

beauty favorites <3