Beach outfitt

Declaration of love

hermes1hermes2

Hermes Sandaler (her)

Som nogle af jer måske så på min snap chat (sofieparelius), har jeg fået disse fine Hermés sandaler i fødselsdagsgave. De stod og ventede på mig, så fint, på bordet i spise stuen, da jeg kom hjem fra Mallorca. Den så elskværdige person som har givet mig disse fantastiske sandaler, er ingen ringere end min kære kæreste! <3 Hvilket må være lidt at en kærlighedserklæring! Han kender mig efterhånden lidt for godt til at hvide at jeg selv har svært ved at købe så dyre men lækre sager, så han besluttede derfor at gøre det nemt for mig, og gav mig dem i fødselsdagsgave, heldige mig!

Jeg var dog usikre på om de var for små i størrelsen, så måtte lige ind forbi butikken, for at få bekræftet at det heldigvis var den rigtige størrelse. Jeg er så overdrevet glad for dem, og det tror jeg også mine fødder er!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach outfitt