pretty

Favoritter

loreal

Her ser i 4 absolut favoritter for tiden! Det er alt sammen fra Loreal, jeg har tidligere vist den fine grønne neglelak frem på IG (se her), men det betyder ikke i skal snydes for resten! Øverst ser i Pure Clay Purify Mask (her), som er en rengørende og matterende maske, under den kommer Pure Clay Clow Mask(her), som er en ansigtsmaske der fjerner urenheder og giver glød! TOTALT FAN! Man har den fineste hud bagefter, som virkelig fremstår renset og frisk! Maskerne kan bruges 2-3 gange om ugen, og er helt perfekt til den der ønsker at gøre lidt godt for sin hud, uden at det tager lang tid, eller er for besværgeligt! Nederst ser i to neglelakke, nr. 666 (her), og nr. 672 (her) også fra L’oréal Paris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pretty