camouflage

Summer nights

SOMERSBY

Jeg er nu hjemvendt fra sommerhus <3 Det har været et par dejlige dage, med hele familien og påhæng. Jeg har været så heldig at modtage lidt lækkert i samarbejde med Somersby, og derfor tænkte jeg at jeg ville dele alle de sommerlige flasker og dåser med min kære familie. En hyggelig sommeraften med god mad, og self. solnedgang ved vandet! Jeg må indrømme at jeg personligt er lidt af en hyggefætter, så det var super dejligt at kunne bidrage til en sjov og ikke mindst velsmagende aften, med ens nærmeste.

Vil du se mere om de nye smagsvarianter kan du følge med på facebook (her) eller instagram (her)
Dette indlæg er i samarbejde med Somersby

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

camouflage