Sunday

Cover it up

appcaseapp1Design dit helt eget iphone cover eller et Computer skin hos CaseApp.dk!
Det er super enkelt! Alt du skal gøre er at følge 3 steps! 1) Vælg type, skal det være et nyt computer skin eller iphone cover. 2) Vælg din mobil, tryk på den model du har. 3) Design dit helt eget cover! Upload et billede eller lav en collage. Der findes også mange flotte covers på CaseApp som allerede er lavet for dig, og som du blot kan sætte dit personlige præg på! 

Er du helt vild med mit design kan du gå ind på min facebook og downloade det som billede (her), eller skriv i kommentarfeltet Har også lavet et computer skin som i kommer til at se senere på ugen, hvilket var virkelig tiltrængt eftersom min gamle hvide macbook efterhånden ikke var så pæn mere!

3 kommentarer

 • Melissa Arnhild

  Jeg kan ikke finde dér, hvor jeg kan downloade det som billede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sender det til dig over mail! Hvis du venter lidt kommer jeg også med en rabatkode på 20% slut på ugen!! Du skal dog vide, at det er lavet til en iphone 6s ;) men tror også det kan ændres så det passer andre modeller!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Wow, jeg er helt vild med dit iPhone case design!! Kan dog ikke finde det på Facebook – måske du også vil sende det til mig over mail? (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday