Spar 20 % på dit cover!

Anbefaling: Natura Siberica

naturasiberoca

For et stykke tid siden, var jeg inde for at få lavet en ansigtsbehandling hos Natura Siberica! & det skal da varmt anbefales! Natura Sibericas produkter er økologisk certificeret, hvilket jeg efterhånden går mere og mere op i at alt jeg putter i ansigtet er! Men så skulle man også tro at det hele var voldsomt dyrt! Men det er det slet ikke! Hverken behandlingerne eller produkterne! Jeg bruger f.eks. Natura Siberica Cleansing Foaming Mousse til at rense min hud morgen og aften! Den koster 65 DKK (læs mere her)  Eller den lille fine Siberiske Olie, som man får med gratis efter behandlingen, eller som man kan komme ind og hente gratis, hvis man er en af de første på dagen (de bliver presset inde i butikken)! Ansigtsbehandlingerne koster alt fra 110 – 400 DKK alt afhængig af tid og behandlingstype! Det skal klart anbefales som den perfekte veninde gave! Eller bare selvforkælelse til sig selv lidt oftere! Se mere, eller bestil tid på NaturaSiberica

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % på dit cover!