Rough Studios

Guide: Nørrebro

 

Places to Eat & DrinkNØRREBRO, efter som jeg snart har boet på Nørrebro i 3 år, har jeg med tidens løb været en del steder, i nettop dette område. Derfor tænkte jeg det var på tide med en lille guide, til blot nogle af de enkelte steder jeg har besøgt, og nogle op til flere gange!


BÆST

baest

Placering: Guldbergsgade 29

Bæst er en super hyggelig resturant placeret i et hyggeligt område, der ligger lige ved siden af Mirabelle, Brus, og biografen Empire. Bæst er ret kendt for deres super lækre pizzaer, men da jeg besøgte restauranten fik jeg Store Bæst, som er en masse små velsmagende Tapas retter, som både indeholdte hjemmelavet mozzarella, pizza og en masse andet Tapas tilbehør. (se mere her)


Gaarden og Gaden

gaarden

Placering: Nørrebrogade 88

Gaarden og Gaden ligger midt på Nørrebrogade, og selvom de fleste jeg kender kommer der for at drikke øl, og vin, kan stedet helt klart også anbefales at spise på. Der serveres både Morgenmad, frokost og Aftensmad, og så har de en masse forskellige vine! (se mere her)


Kølsters Tolv Haner 

koesters

Placering: Rantzausgade 56

Kølsters tolv haner, er et super hyggeligt sted, hvor man kan tage hen for at drikke lækre øl. Stedet er super charmerende, og har om sommeren et super hyggeligt udendørs areal, hvor man kan siddde og hyggesnakke til sent på aften! (se mere her)


Mirabelle 

mirabelle

Placering: Guldbergsgade 29

Mirabelle er et super lækkert økologisk bageri / cafe og restaurant. Jeg har mest været der for at drikke kaffe, men de har ligeledes nogle supre lækre tapas/pasta retter. Cafeen er super hyggelig, og ligger som sagt i et hyggelig miljø lige op til BÆST, Brus og Empire. (se mere her)


Ramen to Bíiru 

ramen

Placering: Griffenfeldsgade 28

Ramen to Bíiru, er et super cool sted, som serverer mega lækkre Japansk inspirerede retter! Det første man møder når man går ind i restauranten, er en Automat som ud-printer en lille billet, med den ret man ønsker at bestille, og hvor stærk den skal være.  (se mere her)


AUTO / TAXA 

tazaoutu

Placering: Taxa: Hørsholmsgade 32 / Auto: Griffenfeldsgade 22.

Taxa, og Auto er i familie med hinanden, og serverer også flere af de samme retter, så vidt jeg husker. De er begge super hyggelige cafeer med lækre drinks, god kaffe og en god cafe burger, med basilikummayo.  Den seneste tilføjelse er self. Avocado-maden, som også er et hit.


Vinhanen 

vinhanen

Placering: Baggesensgade 13

Jeg har kun drukket vin på Vinhanen (sjovt nok), som også er et super hyggeligt lille sted på Nørrebro. Men man kan også købe lidt lækkert Tapas tilbehør, til den lækre vin. Jeg har siddet der et par gange i løbet af sommer, og det er det perfekte sted til gode pige- eller romantiske snakke. (se mere her)

Der findes en masse andre super cool steder på Nørrebro, f.eks. ned af Blågårdsgade, hvor Fætter Fætter også bør nævnes. Skriv endeligt hvis du har nogle spørgsmål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rough Studios