Sunday: Oufitt

Johnny Walker x Le Fix Event

event

For lidt over en uge siden, var jeg inviteret til et super cool event hvor Le Fix og Johnny Walker havde slået sig sammen, til en super fed går-fest inde i indre by. En super fed kombi, med lækre whisky drinks fra Johnny Walker, og sejt street tøj fra Le Fix. Ud over lækre drinks havde JPC event også søret for den helt rette stemning med super seje 3D briller, så man kort kunne drømme sig væk fra festen, og få et glimt af de naturlige og smukke omgivelser, hvor Johnny Walkers whisky bliver produceret. Jeg havde i hvert fald en super fed aften, i selskab med to dejlige veninder og self. resten af selskabet <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday: Oufitt