LAK

Sunde Banan Muffins

bananmuffins

Jeg er faktisk ret vild med at bage, men det skal ikke altid være søde sager eller med for meget gluten, derfor bruger jeg virkelig tit banan, mandel og havregryn i mit bagværk :D & denne opskrift er ikke nogen undtagelse, men derimod perfekt til den søde tand der kommer sidst på aften.

Opskrift:

3 Store Bananer
3 æg
1 dl. Mandel (mel)
3 Spsk. Kakao
3 Spsk. skyr
1 1/2 dl. havregryn
1 1/2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver

Blend æg, banan og havregryn sammen. Tilsæt bagepulver, vaniljesukker, kakao og skyr. Hak mandlerne fint, eller put det i en kværn, så det bliver helt fint. Kom så dejen i en muffin form og bag dem midt i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter.. Velbekomme

 

1 kommentar

  • Nøj de ser lækre ud! Har aldrig prøvet at komme skyr i mit bagværk, men det skal da prøves! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAK