Bedroom style

cracy beads

rigtig

Må indrømme jeg er ved at gå lidt amok i perler, for tiden.. Det startede alt sammen med de lange røde perleøreringe, indtil jeg besluttede mig for at prøve kræfterne af med et armbånd, som så blevet til to… og nej, det kommer ikke til at stoppe her! Hvorfor skulle man også det, når man har et hav af perler og meget snart kan gå på juleferie! Min inspirationen kan i den grad hentes hos mærket, Aprosio & Co, der laver de fineste smykker, som jeg til gengæld syntes er lidt for dyre, og derfor selv har givet mig i kast med.. Aprosios priser liger på ca. 800-2000 DKK du kan købe dem hos Lot29 (her)Har du derimod lyst til selv at prøve kræfter af med det, kan der købes perler og snor i Panduro Hobby.

Jeg har benyttet denne video til armbåndet (HER), og øreringene er lavet ud af egne erfaringer. 

4 kommentarer

 • Emilie

  Er det på nogen måde muligt at købe et par øreringe eller et armbånd af dig? Synes simpelthen de er for lækre de ting, du har lavet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Sofie! De er super fine dine ørenringe. Hvilken type snor bruger du, når du laver dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heeej! og Tak! Har faktisk brugt helt almindelig sysnor.. fordi det snor jeg rigtig havde købt til det, var lidt for stift! Derfor vil jeg stadig anbefale en meget tynd men stærkere nylontråd, eller elastiksnor, bare for at være sikker på det holder på længere sigt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hej Sofie, rigtig fine øreringe. Jeg vil også gerne høre om det kunne være muligt at købe nogle af dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedroom style