Det nye Sort

Jeg har ødelagt mit kamera!

image1-kopi

15967629_10211783145673328_346619454_o-kopi

Kjole: Røde Kors Genbrug / Sko: Aliexpress 190 DKK (similar her)

Sagen er den, at jeg for lang tid siden, tog et søndags outfit billede, som aldrig kom op! Fordi.. da jeg stod og skulle tage billederne gik mit kamera helt i sort.. Jeg går som altid lidt i panik! FUCK.. trykkede jeg på noget? jeg prøvede at tænde og slukke det flere gange, men nej! “SHIT, JEG HAR ØDELAGT MIT KAMERA!..” Okay, plan B jeg har et ekstra batteri.. men nej, det var jo også gået i stykker… øv!
Hvad gør man så?
Jeg ringede med det samme til min pappa, som altid lidt har været IT-guruen, når det kom de ting man ikke selv vidste noget om! & her beroligede han mig i, at det nok bare var endnu et batteri, der nu var holdt op med at fungere! For sagen er den, at jeg altid har mit batteri siddende i opladeren, hvilket man som så mange andre elektroniske ting, måske skal passe lidt på med.. Men fluks ind og bestille et nyt batteri, som forhåbentligt passede! & det gjorde det! Så nu er jeg klar og parat til at tage billeder med mit gamle, men dejlige SONY spejlreflekskamera ;)

 

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Godt du fik det ordnet. Ellers ville mit forslag være at se om forsikringen kunne dække det.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nye Sort