Tirsdag

Pyjama Style

pj

Pink 299 DKK (HER) Nude 299 DKK (HER) Green 299 DKK (HER) Socks 40 DKK (HER) 

Der ingen tvivl om at man bruger meget af sin tid, inden døre i disse måneder. Derfor er det helt ideelt at anskaffe sig et fint og hyggeligt Pyjama set! Jeg har selv købt det grønne, men overvejer også det lyserøde! Det smarte ved sættet er, at det kan bruges separat og samlet, og så er det bare virkelig blødt og meget behageligt at have på! Perfekt sammen med et par sneakers, eller pimpet op men nogle smykker og et par stiletter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag