NUDE

DIY DRESS

diy

Så fik jeg endeligt syet min kjole med pels-stropper! Skal nok se om jeg ikke kan få tager nogle billeder med den på! Så i rigtig kan se hvordan den ser ud! De der pels stropper var ikke det letteste at arbejde med, så jeg er ok tilfreds med resultatet! Det er den perfekte kjole til en hvid T-shirt inden under!

   

2 kommentarer

  • Nat

    Hej! Hvor kommer dine sorte løse bukser fra? Du har dem på, på dit nyeste Instagram opslag :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De er fra Gina Tricot, men de er meget gamle! :) ! Når jeg ligger indlægget op på bloggen skal jeg nok prøve at finde nogle der minder om! ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUDE