15 % på Love Stories

Jane Kønig Valentines Konkurrence

janekoenig

GIWEAWAY I SAMARBEJDE MED JANE KØNIG

Kærlighed..
Nu er der ikke længe til, at Valentines Day  er over os! Jeg må indrømme, at jeg normalt ikke tager disse “mærkedage” specielt højetideligt, men det betyder ikke at jeg ik’ går op i at videregive kærlighed og god karma til folk omkring mig, og ikke mindst Kris. For sagen er den at Kris og jeg hverken holder Månedsdag, Mærkedag, Kærestedag, Årsdag, eller hvad der nu ellers måtte eksistere. Jeg tror faktisk ingen af os kan huske hvilken dag/måned vi rent faktisk blev kærester, for det er altid sådan noget med, at vi gætter på hvor lang tid vi har været sammen. Men trods manglende hukommelse for specielle datoer, er vi rigtig gode til at fejre os selv, og lave sjove ting sammen, i hverdagene og i weekenderne.

For kærlighed er ikke noget der kan planlægges, kærlighed eksistere på en ganske almindelig grå mandag, uden nogen anledning, og den form for kærlighed, er den som jeg går ind for! En god gaveidé til at minde hinanden om den kærlighed er derimod et Love Tag for Jane Kønig til ens kæreste eller måske bedste veninde. Så kan man vælge at give hinanden gaven på Valentines dag, eller dagen efter, det er fuldstendigt lige meget, så længe den person man giver Love Taget blive mindet om, at der er en der elsker dig, ham eller hende, hver evig eneste dag! Et minde der kan hænger rundt om halsen (her), håndledet (her) eller på fingeren (her). Et Love Tag rådner ikke, det bliver ikke spist, det vil være der for altid, hvis man vel om mærket passer på det! <3  

Konkurrencen!
Du kan her på bloggen, være med i konkurrencen om at vinde det samme Love Tag, som på billedet overfor med et valgfrit bogstav + halskæde (her). Alt du skal gøre for at vinde, er at klikke ind på Janekoenig.dk og vælge et valgfrit smykke, som du mener passer godt sammen med Love Tag’et, og indsæt linket i kommentarfeltet.

Vinderen!
Vinderen bliver fundet på Valentines dag d. 14 Februar! Så skynd dig at deltag!

Dette indlæg er sponsoreret af Jane Kønig  

skaermbillede-2017-02-15-kl-11-36-27

Den heldige vinder blev Dorthe Bille,
du bliver kontaktet over mail, vedrørende din gevinst.

Tak til alle jer andre der deltog i konkurrencen ! <3

65 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 % på Love Stories