PINK MONDAY

4 kommentarer

 • Emma

  Kort spørgsmål, nu ser jeg du linker til Ebay mht NB skoene – hvordan er de i kvalitet?
  For kan blive lidt i tvivl om ægteheden, siden de kan købes til 200-600 kr?

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emma,
   Jeg syntes de er helt fine i kvaliteten, de kom i en new balance kasse, og der står New Balance i bunden af skoen, men ud over dette kan jeg selv ikke stå inde for ægtheden ;) ebay er generelt kendt for at sælge billigt, + der står de sælges billigt fordi der kan være lidt gullige misfarver, men det syntes jeg ikke rigtig der var.

   Mvh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Smukke Sofie, da du bestilte skoene hjem fra USA (tænker du selv bestilte fra det link du har lagt op) kom der så told på? :)
  – Lækker stil, som alt btw.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Søde Caroline ;)
   Der kom ikke told på da jeg bestilte, men jeg ved ikke om man kan være uheldig.. Men jeg vil sige, alle de gange jeg har købt noget har jeg kun 1 gang skulle betale ekstra, men det var også en ret dyr ting !
   – og tak!!
   Fedt du gider følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK MONDAY