My Sunday

De første ferie planer

amalfi

SÅ er de første ferie planer efterhånden kommet på plads og destinationen hedder, Amalfi Kysten <3 Jeg tager afsted sammen med min tvillingebror og hans søde kæreste, og så self. min egen kæreste. Vi tager afsted engang i juli til det gamle smukke Italien! Vi har lejet en lejlighed gennem Airbnb, som ligger lidt op af bjerget, men stadig ned til vandet. Jeg glæder mig super meget til at skulle ned og opleve den smukke bjerg by, og forhåbentligt finde nogle af de gemte mindre turistede steder! Jeg tager med kyshånd imod gode restauranter, steder, oplevelser, cafeer osv! Så skriv endeligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Sunday