Summer prep

Instagram girls

insta11

 

@Panianiani : Super fin instagram, til dig der godt kan lide det minimalistiske og stilrene, dog med et tvist! &’så har hun altid nye fine blomster med på sine billeder <3

 

insta22 @valentina_muntoni : Hvis i følger med på bloggen, er det ikke første gang jeg nævner hende her! Indbegrebet af en HOT LATINO MAMA! Selvom der ikke altid er meget tøj på, så syntes jeg hun er mega inspirerende og så har hun self. verdens mest hjernedøde krop!

insta33

@Funkynutmeg : Jeg faldt over denne lækre dame igennem pinterest, og syntes at hun kører en super “funky” stil, som self. også er mega inspirerende og anderledes, også er hun også meget interessant at følge på Insta-storie.

insta44

@Reginaanikii : Mega køn og inspirerende ung pige! Ud over at hun hver gang rocker de fedeste selfies, syntes jeg også hun kører en mega fed stil, og fede billeder!

insta55

@Thehautepursuit : Sidst men ikke mindst har vi sikkert en som flere af jer kender, men en som jeg forleden først faldt over! Er vildt med hendes konstant fede billeder, med macth’ende tema! Perfekt til dig der ikke er så vild med alt for mange farver, men stadig er vild med detaljer og nye trends!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer prep