Spring Fling

2 råd til lækker sommer krop

summer

Jeg må indrømme jeg altid har haft et lidt anstrengt forhold til min krop, når de første rigtige stråler fra solen og varmen stille og roligt begynder at komme! Mest af alt fordi kroppen har været gemt lidt væk, i jeans, strømpebukser, store jakker, og støvler .. Men nu er det tid til at den skal gøres forårs klar, og til det kommer der her 2 af de bedste råd jeg har til at opnå en sund, og lækker sommerkrop;

  1. SCRUB, SCRUB, SCRUB!! Jeg har virkelig erfaret at den fineste hud kommer af en god scrubber når man går i bad! Hvis der er tid, gør jeg det næsten hver gang jeg går i bad, men ellers anbefales det at gøre 2 gange om ugen! Den scrub jeg bruger er specielt god til strækmærker og cellulite, og er fra mærket Örtte. Det gode ved Örtte er at den er lavet på 100% naturlige ingredienser, også arbejder den dybt inde i hudens lag for at hjælpe til med at slippe af med fedtdepoter og uønskede mærker såsom strækmærker og fine linjer. Du kan købe den rensende body scrub fra Örtte Scandinavian her den koster 199 DKK og fås i flere varianter. 
  2. VAND, VAND & CITRON!! Jeg kan ikke understrege hvor meget dette vidundermiddel gør for din krop! haha, drik et glas vand om morgen med en skive citron, så får du både sat gang i forbrændingen, men det hjælper dig også med at få en finere og mindre uren hud, samt et sundere og stærkere immunforsvar!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring Fling