Blue Babe

B for Beauty

beauty

Som i kan se på billederne har jeg specielt udvalgt 4 beauty produkter, som jeg ikke ville kunne leve uden!

 1. GHD platnum glattejern. Jeg ved godt dette varmedyr absolut ikke er det bedste for håret, men hold op hvor ville jeg have mange dårlige hår-dage uden dette fantastiske værktøj! Ud over at det næsten er varmt med det samme, er det bare et helt fantastisk glattejern, der giver et pænt og blødt resultat! Jeg har altid brugt GHD, fordi det eftersiges bare skulle være det bedste! Du kan få samme glattejern til 1.899 DKK (her).
 2. Eco Masters Chamomile Skintonic. Denne Skintonic indeholder ikke nogle hårde kemikalier som potentielt kunne irritere huden, og er derfor perfekt til at rense og fugte din hud! Jeg bruger den hver gang jeg har renset min makeup af om aften og om morgen inden jeg lægger creme på. Du kan få den her til kun 149 DKK (her)!
 3. Maria Nila. Denne lækre True soft argan oil, er et produkt jeg bare bruger hverdag! Det er et must hvis man lider af lidt slidte spiser fordi man måske som mig, har en tendes til at glatte håret. Den giver et super fint resultat som både kan ses og mærkes! Den samler hårspidserne og giver håret et sundt look! Du kan finde den her, til 219 DKK (her).
 4. Elizabeth Arden Statement Brow Defining Gel. Er der noget jeg faktisk er rigtig glad for, så er det mine øjenbryn, men de kan altså også godt finde på at stikke lidt af en gang i mellem, hvis man ikke får dem under kontrol! – og det kan man gøre med denne lækre lille gel fra Elizabeth Arden! Den har den perfekte størrelse til at have med sig i tasken, så ens bryn altid sidder som de skal! Du kan finde den her, i forskellige nuancer til 185 DKK (her)

1 kommentar

 • Zara

  JFYI: Hvis man betaler 1899 for et GHD Platinum giver man en pæn overpris. Jeg gav 1500 for mit og jeg har faktisk set det helt ned til 1300.

  Jeg kan anbefale pristjekket på https://www.madison.dk/billigt-ghd-fladjern som godt nok handler om den klassiske V-model, men fint kan bruges til at vurdere prisniveauet hos de forskellige forhandlere

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue Babe