pink wall

Shje dybderens og 5 gode råd til uren hud

shje

For omkring en uges tid siden var jeg forbi klinik Shje på Østerbro, hvor jeg fik lavet en dybderensende ansigtsbehandling. Jeg er måske meget god til at skjule mine urenheder på Instagram, og her på bloggen, men tro det eller ej, der var massere at få renset ud! Behandlingen varede omkring 45 minutter og undervejs i behandlingen fik jeg en super fin snak med kosmetologen omkring min hud, og dermed også nogle gode råd, som man kunne tage med sig videre. Du kan bestille din tid (her), eller finde andre lækre behandlinger (her). De tips jeg fik, kunne jeg godt tænke mig at dele lidt ud af, så her kommer de;

 1. Skift ikke for meget i dine produkter
  Det er måske nogle gange lidt en Luksus-blogger-ting, at man tit skal teste en masse forskellige produkter og dermed også udsætter sin hud for ekstra meget forskelligt. Dette kan så resultere i en  stresset hud, fordi man bruger 4 forskellige creme og 2 forskellige rense, og huden kan derfor ikke finde sig til rette. Sorter derfor ud, og vær konsekvent med dine produkter!
 2. Tør ansagtet af i Kleeneks eller et separat håndklæde kun til ansigtet
  Jeg har i en lang årrække altid bare benyttet det samme håndklæde der hang ude på badeværelset, og som jeg også gik i bad med, til at rense mit ansigtet om aften. Her er det en god ide at have et helt separat håndklæde som kun benyttes i ansigtet og som du ofte vasker, så at du ikke renser hovedet med et håndklæde der er beskidt.
 3. Sprit din telefon af engang imellem
  Endnu en ting som man normalt glemmer at tænke over, er at man tit flere gange på en dag tager sin telefon op til ansigtet for f.eks. at snakke. Her bør man engang imellem lige få sprittet den af, så den ikke indeholder bakterier, der kan være med til at skabe urenhederne.
 4. Skift hovedpudebetræk
  Er du typen som tager en middagslur med makeuppen på, eller er det sket at du er gået i seng uden at få renset huden, så husk at det makeuppen ligger sig i betrækket på din hovedpude. Din hovedpude som du jo i virkeligheden bruger meget at din tid, med ansigtet på. Husk derfor tit at skift betrækket, så det er rent og lækkert.
 5. Rens hovedet for make-up så snart du har mulighed for det
  Jeg har ikke altid været god til det, men det er en super god idé at fjerne makeuppen så snart du kan! Så hvis du ikke skal noget senere på dagen, så fjern makeuppen ligeså snart du kommer hjem! På den måde kan huden frit ånde og evt arbejde med den creme som du nu bruger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pink wall