Fall Outfit

Big Earrings

earrings

1/ (her) 2/(her) 3/(her) 4/(her) 5/(her) 6/(her) 7/(her) 8/(her) 9/(her) 10/(her) 11/(her) 12/(her)

Alle øreringe er fundet på Aliexpress.. som snart på være min ynglings-hjemmeside efterhånden, hehe! Men det fede ved det er jo så også at alle ørreringene koster under 30 KR! Jeg har selv bestilt nr. 12 hjem til 17 KR. dog skal jeg jo så nok regne med, at de først er landet i postkassen om 2-3 uger..

3 kommentarer

 • Jeg er vild med #6! Og de er jo megabillige. Det er lige før…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvordan med told? :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har endnu ikke oplevet noget, og især ikke når beløbet er så småt! men der er altid en risiko, men så kan det stadig ikke være mange penge du skal betale, når prisen på produktet er så lavt :) (ps. jeg har handlet derinde over 15 gange, og aldrig blevet taget i told ) :))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall Outfit