Baby Blue

Food Guide Berlin

Cafe EINSTEIN 

einstein

Adresse: Kurfürstenstraße 58

Cafe EINSTEIN, var det første sted vi besøgte da vi var i Berlin. Et mega fint sted, med cool gammeldags atmosfære og gamle flotte lokaler! Vi spiste morgenmad her, men det er også muligt at spise aftensmad, og går man ovenpå er der også mulighed for at man om aften kan gå på BAR.


LAMAZER BRASSERIE 

lamazer

Adresse: Stuttgarter Pl. 18

LAMAZER BRASSERIE, er en restaurant inden for det franske køkken, og var en supper lækker mad oplevelse! Dette sted var helt klart også en lille perle, som også de lokale besøger, kunne man fornemme! Det skal derfor også have min varmeste anbefaling .


Monsieur Vuong

mousurvoung

AdresseAlte Schönhauser Str. 46 / 10119 Berlin-Mitte 

Monsieur Vuong er et mega lækkert vietnamesisk spisested! Især deres forårsruller som du kan se på billedet til højre, var mega lækre! Skal helt klart også prøves hvis man er til det Vietnamesiske køkken.


Nula Dinner

naludinner

Adresse: Dunckerstraße 80A, 10437 Berlin

Er du til det rigtig snaskede morgenmad, er Nula Dinner helt klart også en lækkert sted at spise! En rigtig diner med amerikansk morgenmad, eller frokost. Så hvis du er vild med pandekager og bacon, og refill på din kaffe er dette stedet!


JAJA

jaja

Adresse: Weichselstraße 7, 12043 Berlin
Det sidste sted jeg vil anbefale er JAJA, et super lille lækkert sted, med små lækre retter som man kan dele. Hvis du har prøvet Gaarden og Gaden på Nørrebrogade, kunne det godt minde lidt om sådan et sted, det er blot billigere!

Håber det kan bruges!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Blue