Perfekt pretty

Nude

sofie-leopard-nederdel-cocoture dsc00196 burn-nederdel-leo-solbriller-cateye

Sko: Aliexpress 500 DKK (her) / Nederdel: Co’corture 499 DKK (her) / T-shirt: Similar 99 DKK (her)

1 kommentar

  • Signe

    Hej Sofie.
    Først og fremmest vil jeg sige, at jeg finder stor inspiration i dit mangefacetterede æstetiske univers, herunder bloggen og din instagram, hvor du uanset stilart og trends altid fremstår original tilført en udefinerbar coolness. Når alt det er sagt vil jeg spørge om du ikke har lyst til at skrive et indlæg om AliExpress (som det lader til, at du er ret bekendt med) – nærmere bestemt et indlæg omhandlende dine oplevelser med sitet, leveringer, evt. told osv osv, da jeg virkelig har spottet mange fine items, men samtidig er lidt skeptisk, da jeg (og min vennekreds) kender meget lidt til sitet. Kram Signe

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt pretty