Jeg tror ikke jeg snakker som den eneste, når jeg siger´ at JEG virkelig godt kunne bruge et afbræk fra den almindelige dagligdag!! – Som I kan se ovenover har jeg lavet en lille collage, af den ferie som jeg allerhelst kunne tænke mig lige nu! At tage i sommerhus med veninderne og hygge, feste og ellers bare slappe af! Det ville være fedt, bare at leje et sommerhus i en forlænget weekend også ellers bare give den gas og koble fra!

Her kan jeg bla. referere til Sommerhus-siden.dk som er en hjemmeside hvor man kan leje et sommerhus, godt nok er det kun her i Danmark, men så slipper man også for den dyre udgift med transporten! Det fede er at man kan vælge præcist hvor mange penge man vil af med, og hvilke ting man gerne vil have at sommerhuset skal indeholde.. om det skal være jacuzzi eller pool f.eks. :P (intet mindre kan gøre det) Det kunne også sagtens være en forlænget weekend med sin kæreste.. og det behøver altså ikke være meget dyrere end en tusinde kroner.. Det tror jeg både jeg og min kæreste kunne have brug for, da den lige pt, står på meget arbejde og opgaveskrivning.. Så kan jeg til jer som følger med, snart løfte sløret for mit nye studiejob, som jeg har været så heldig at få igennem min praktik, Fortsat god onsdag <3        

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg