My Home

Black Fall

blackfall

Et rigtigt efterårs Outfit: Jakke: H&M (similar her) / Bukser: H&M (smiliar her) / Sko: Deichmann (her) / Rullekravekjole: Asos (similar her) / Clutch: Magicbyjeannie (website) (similar her) Rulle strik: Ane Mone (similar her)

Har i dag været til event hos Think PR sammen med Alberte Whitta. En masse fine mærker, og flere billeder af det senere <3 Du kan evt følge med lidt flere billeder af min hverdag på min instagram @Sofieparelius,  eller følg med på min bloglovin (her)!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Home