@Sofieparelius

Sunde Fredags Boller

boller

Jeg søger som så mange andre, “den” sunde opskrifter på lækre boller, som man også syntes har den rigtige konsistens og ikke mindst smag <3 Her er en jeg fik bikses sammen for ikke så længe, som blander nogle af mine ynglingsting! Du skal bruge:

245 g banan (2 stk. ca.)
90 g. Havregryn
2 æggevidder (71 g ca.)
20g. Husk
1. Spk Stødt Kanel
20 g. 80% Mørk Chokolade
1. Spk Sukrin
2 tsk. Natron (bikabonat)

Mos Bananerne og tilsæt så de øvrige ingredienser, hvis dejen eventuelt er lidt for tør, kan lidt vand tilsættes, og man kan self vælge at droppe kanel, og tilsætte eventuelle hakkede nødder eller lidt kaffe. Man får ca. en 7-8 små boller ud af det og hver boller svarer til ca. 100-115 kalorier! Bollerne skal have omkring en 15-20 minutter i ovnen på en 175 grader. Jeg plejer altid bare at holde øje med dem løbende! Velbekomme! ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

@Sofieparelius