Planter

plaant

Når du nu efterhånden er lidt over et år siden jeg flyttede hjemmefra, er det så småt ved kun at være småtingene som man mangler at gøre noget ved i sin lejlighed. Self, kan man altid finde på nye sjove ideer, og jeg kommer nok aldrig til at stoppe med at flytte rundt og lave om, men noget som virkelig slog mig, var hvor meget det grønne i en lejlighed kan gøre!! Det er virkelig hyggeligt med planter! Jeg startede ud med et par kaktuser, men må efterhånden indrømme at jeg er blevet helt vildt med de mere almindelige planter, da de fylder lidt mere, og giver totalt hyggelig stemning!. Flere planter til mig!! Good weekend <3 Billeder ovenover fundet på www.thejungalow.com

planter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First day of cphfw