2015

Godt nytår

newyear

Selvom dette nok ikke bliver mit nytårs outfit, kunne det meget vel ha været det! Jeg ender nok med at tage et sort suit på, og skal nok se om jeg ikke kan tage nogle billeder af det også.. Men for at komme til noget vigtigere.. Nytårsforsættet.. Jeg er egentligt meget realistisk og skal ikke ud i den store livsændring, med at stoppe med at ryge ( da jeg ikke ryger), eller starte i fitness, tværtimod skal min nytårsforsæt, være at drikke mere vand. Det kan måske godt lyde lidt kedeligt, men i virkeligheden tror jeg at vand er kilden til mange gode ting, så som renere hud, frisk hjerne, også bare en hel del gode ting, for de indre organer.. Ellers er der kun at sige Godt Nytår! og tak fordi i følger med. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015