Delicious Davines

BootCut

botcut

Købte i dag et par bukser med bootcut, og selvom jeg lige skal vende mig lidt til det, syntes jeg faktisk de er ret fede i deres form. Bukserne er fra H&M, og koster 199 DKK du kan finde dem (her)

2 kommentarer

  • Elsker dine billeder sådan her! hvordan får du dem til at se sådan ud?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • haha Tak! Åha, altså jeg bruger bare en blitz og nogle mærkelige indstillinger på mit kamera, så det giver en varm glød, men det er lidt forskelligt fra gang til gang ;) også redigering jeg efter i photoshop så det svært at sige hvad jeg præcist gør :P

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delicious Davines