Summer days

Carre x Maternity

carre

Armbånd fra Carré 490 DKK (her)

Carré Jewellery har lanceret et armbånd med det hemmelige budskab LIV.
Her går overskuddet fra salg af armbåndet til organisation Maternity Foundations, der arbejder med at redde mødres liv i forbindelse med graviditet og fødsel. Men for den person der ejer det er Carré Jewellery’s nye armbånd er en hyldest til livet. Til det nye liv. Det levede liv. Det dyrebare liv. Og til livet på trods. Jeg syntes personligt det er det fineste armbånd, som i den tid jeg har haft det, ikke har forladt min arm! Det er helt klart et armbånd som kun stiger i værdi med tiden!

Armbåndet vil helt klart være på mit håndled, for at minde mig om min familie, og selvom det er en meget klassisk ting at sige, så vil min familie bare altid betyder alverden for mig. Mest af alt er, når tingene går skidt, så er det igen og igen meget klart for mig, hvad og hvem der betyder noget. Jeg kan altid stole på min skønne familie og søde kæreste, og lige meget hvor nede man kan føle sig, så er de der for at løfte en.

Du kan læse mere om Carré x Maternity og købe armbåndet på Carrés hjemmeside (her)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer days