Just Black

Hair Talk

hairtalk

Jeg må indrømme at jeg falder ind i den heldige kategori, af folk der både kan have krøller og glat hår. For nogle falder krøllerne nemlig ud, og for andre bliver det glatte hår hurtigt krøllet, og selvom jeg også her sidder lidt i begge lejre, så er jeg nu meget glad for hvad jeg har. Til gengæld, og nu kommer det mest forfærdelige!!..  Jeg har allerede fundet et par enkelte grå hår!!! .. dette har fået mig til at tænke over, om der måske burde ske et eller andet med min fritz. Jeg har overvejet at få det farvet i en meget kold farve sådan nærmest grå i enderne, stadig med lidt ombre, men har også overvejet at gå helt ned til rødderne og farve det mørkt… Hvad tænker i?

2 kommentarer

 • Christine

  Jeg syntes personligt du er smuk med det hår du har nu, men kan godt forstå dig, hvis du føler de gråhår er tydelige (: Det ville bare være ærgeligt hvis du farvede det helt mørkt i bunden, da sol og sommer nu er på vej, så vil farven hurtigt falme og blive “kedelig”(: derimod hvis du vil prøve noget nyt, så lyder din ide med noget ombre med koldt/gråligt skær som en federe ide! Mvh Christine, frisørelev ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej!
  Putter du noget i dit hår for at få krøllerne frem?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just Black