Coffee and Leo

My morning with innocent

innocent

Jeg havde en helt vildt hyggeligt morgen, ud over regnvejret self, så stod min morgen ellers på det fineste event på toppen Østerbro, i Danmarks første bylandbrug, Østergro. Her stod den ellers på præsentation af Innocents nye kokosvand, der hverken indeholder koncentrat, eller kunstige sødestoffer, men herefter stod den så på yoga, dejlig morgenmad, og self. smagsprøve på den nye kokosvand. En super fin oplevelse, der spillede på flere forskellige sanser. Kokosvanden kan købes i 7-Eleven, og du kan læse mere om den her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee and Leo