Sundayzz

Råd til skriftlig eksamen

eksamensguide

Eftersom jeg efterhånden har været igennem en del eksamener, må jeg indrømme jeg er ved at have en god idé om hvordan man kan forberede sig godt. Her kommer der i hvert fald fire råd, som virker rigtig godt for mig!

  1. I kender det sikkert alle sammen, når man skal koncentrerer sig i en længere periode, så bliver man altså bare sulten! Jeg tror næsten jeg spiser non stop, under skriftlig eksamen, jeg føler i hvert fald jeg har brug for energi til hjernen hele tiden. Derfor er et godt råd at have købt godt med “Sunde snacks” ind, inden du påbegynder din eksamen, mest fordi man ellers altid ender ud i at spise alt det usunde liggende i skabende. Her kan det være en masse frugt, nødder osv. men også som vist på billedet agurk, gulerødder og peberfrugt med lidt Holiday dip Mix..
  1. Man tænker jo ikke over det, men når man f.eks. sidder med en 48-timers eksamen, så er det jo næsten halvdelen af tiden, hvor man har øjnene rettet direkte ind i en computerskærm. Jeg ved ikke om i andre har det på samme måde, men jeg kan godt mærke jeg ikke kan falde til ro med øjnene, når jeg så endeligt går i seng. Det hjælper disse briller fra seeconcept dog med, de er netop til for at beskytte ens øjne mod det ellers kraftige og blå lys der kommer ud af skærmen. De kan self. også bruges til dagligt, når du ligger med din telefon om aften osv. du kan købe den til omkring 300 kr. (her)
  1. Kaffe! En must når man skriver opgave, men kan godt blive lidt kedeligt og måske for varmt, hvis vejret er godt, derfor er det lidt lækkert at kunne lave det i flere varianter. Her har jeg købt et sæt plastik kopper, hvor jeg har lavet en IS-kaffe. Jeg har lavet den med 2 spiseskefulde Ben&Jerry is, derefter fylder jeg koppen med isterninger, hvorefter jeg hælder mælk i 2 cm fra toppen. Oven på hælder jeg så et lille shot kaffe i, lavet på gangske almindeligt pulverkaffe i en almindelig mængde, som jeg så hælder en lille smule vand over. Det hælder jeg så over mælken, og så er der IS-kaffe.
  1. Det sidste råd er musik. Det self. ikke alle der kan holde det ud, men det virker virkelig godt for mig, at have stille musik kørende i baggrunden. Her er jeg specielt fan af Stan Getz, og bl.a. hans album The Girl from Ipaneman. Det er sindssygt behageligt arbejdsmusik, som ikke bliver for voldsomt at høre på, i forhold til meget andet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundayzz